dimecres, 11 de novembre del 2015

Convocatòria de premsa: dinar fòrum



Convocatòria de premsa: dinar fòrum

La consellera coordinadora de Ciència i Innovació a la UE, Elisa Robles i la directora General d’ESADE, Eugenia Bieto, convidades del CCF


Divendres, 20 de novembre, 13:30h. WTC Almeda Park


La importància de promoure l’emprenedoria i la innovació serà l’eix central de la darrera trobada del Cornellà Creació de 2015. I+D+i, un trinomi cabdal no només en l’àmbit empresarial, sinó que també s’hauria d’aplicar a tots els nivells de l’àmbit educatiu. Per parlar d’aquest tema tindrem com a convidada a l’actual consellera coordinadora de Ciència i Innovació en la representació permanent d’Espanya davant la Unió Europa, Elisa Robles, que participarà en el face to face amb la directora General d’Esade, Eugenia Bieto. Acte presentat per Manel Giraldo, Director Desenvolupament Sostenible en Aigües de Barcelona.

Robles ha adreçat tota la seva carrera professional en el camp de les Telecomunicacions i de la Innovació Tecnològica amb llocs d’alta direcció com per exemple el càrrec de directora General de Tecnologia i Seguretat Industrial, vicepresidenta de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions espanyola o directora General del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, entre d’altres. Compta amb una gran experiència en Programes i Organismes Internacionals actuant com a representant d’Espanya.

D’altra banda, Eugenia Bieto, la primera dona directora d’una escola de negocis a Europa i una de les quatre que hi ha al món (Harvard, MIT i Yale), ha centrat gran part de la seva carrera en la formació sent per ella tot un orgull haver despertat la vocació emprenedora dels seus estudiants. També ha desenvolupat càrrecs directius a l’Administració pública, sempre relacionats amb el foment del desenvolupament i el creixement empresarial.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació. 

Lloc:World Trade Center Almeda Park (edifici 7)
Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat
 
                                                                                                      Telf. 93 474 02 02 ext. 1415

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada