dilluns, 22 de setembre de 2014

Toni Nadal i Manel Fuentes al Cornellà Creació

 

L’entrenador Toni Nadal i el periodista Manel Fuentes convidats del Cornellà Creació Fòrum d’avui divendres

Toni Nadal: No és fàcil aprendre, no és fàcil millorar, però no intentar-ho és fracassar. Confia en tu”

Manel Fuentes: Intenta ser la millor versió de tu mateix. Si no ho fas tu, no ho farà ningú per tu


Com descobrir el talent, entrenar-lo, gestionar-lo i enfocar-ho cap a l’èxit, aquest ha estat un dels temes tractats a la conferència d’avui del Cornellà Creació Fòrum i que ha estat protagonitzada per Toni Nadal, entrenador d’en Rafael Nadal i pel periodista Manel Fuentes. Al llarg de l’acte s’ha fet un estret paral·lelisme entre els valors que calen per arribar al triomf en el món de l’esport i els valors que són necessaris per aconseguir l’èxit en un negoci. Tots dos coincideixen en destacar que la confiança en un mateix, l’esforç, la constància i la motivació són qüestions bàsiques per arribar a aconseguir qualsevol repte. En Toni Nadal i Manel Fuentes han compartit la trobada amb empresaris i directius en la qual s’ha reflexionat sobre les similituds que es poden establir entre món empresarial i esport d’elit.

En Toni Nadal ha explicat a tot el nostre fòrum com el seu secret ha estat traslladar la seva experiència i capacitat de treball a en Rafael Nadal i que amb esforç i tocant de peus a terra s’ha convertit en estrella del tennis mundial. Per ell, les qualitats més importants per guanyar són la modèstia i l’equilibri mental, valors essencials també per triomfar en el món dels negocis. De fet, part de la ponència l’ha dedicat a parlar de la capacitat de treball del seu nebot enriquint-la amb anècdotes que donen fe del nivell de sacrifici, de responsabilitat i d’auto motivació del tennista.

Per la seva banda, Manel Fuentes també ha aportat a l’acte la seva perspectiva periodística plantejant ítems que han permet analitzar l’ esperit esportiu i la capacitat d’estratègia, com gestionar la ment per portar a terme objectius importants, sigui de l’àmbit que sigui. S’ha posat l’ èmfasis en l’entrenament del cos i la ment. S’han tocat conceptes com la preparació per al triomf i per aconseguir reptes. Tots són claus aplicables al món de l’esport d’elit però també en els negocis.


De fet, la filosofia que sempre ha aplicat el nostre ponent és que només es pot aconseguir l’èxit amb esforç i treball, guanyar o perdre no depèn només de la qualitat de la canxa, de les cordes, de les llums o les pilotes que s’utilitzin, sinó que es tracta de l’actitud, disciplina i l’enfoc.La V edició del Cornellà Creació s’acomiada amb Miguel Sebastián·      L’economista Miguel Sebastián tancarà el programa de 2014 el 21 de novembre a les 9h a L’Auditori

Economista, professor i polític, Sebastián va ser Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç durant el període 2008-2011. Actualment viu abocat a la seva faceta acadèmica i continua com a professor titular de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic en la Universitat Complutense de Madrid.

Departament de Premsa Cornellà Creació Fòrum
93 474 02 02 ext. 1415

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada