dijous, 5 de març de 2015

Convocatòria de premsa: Juan Corona i Olga Grau


logos
Convocatòria de premsa

El passat, present i futur de l’empresa familiar,
temàtica del primer face to face de 2015

Anàlisi que ens vindrà de la mà del Director de l’Institut d’Empresa
Familiar, Juan Corona i de la periodista econòmica, Olga Grau

 
Divendres, 6 de març a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà
 


Les empreses familiars són l’element fonamental de l’activitat econòmica. Són impulsores de l’activitat empresarial, amb elevada capacitat d’emprendre i amb una forta aposta per la innovació. Però avui dia s’enfronten a reptes importants com la continuïtat generacional, l’increment de la seva dimensió, professionalització, permanent innovació i internacionalització. Tots aquests temes seran analitzats el proper 6 de març al nostre fòrum de la mà del Director General de l’Institut de l’Empresa Familiar, Juan Corona, i de la redactora en Cap de la secció d’Economia a El Periódico de Catalunya, Olga Grau.
Catedràtic d’Economia Aplicada, Juan Corona , és acadèmic de número de la Real Acadèmia de Doctors amb una destacada trajectòria com a assessor fiscal, analista financer i auditor de comptes. Com a docent i investigador s’ha centrat en l’economia pública, la creació d’empreses i l’empresa familiar. Per la seva banda, l’Olga Grau atresora una àmplia experiència en el periodisme econòmic avui dia desenvolupant la seva feina a El Periódico de Catalunya. Abans va formar part d’Onda Rambla-Onda Cero, Dossier Econòmic, Expansió i El Mundo.
Aquesta és la segona trobada de les sis que contempla l’edició 2015 del Cornellà Creació Fòrum, una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.
L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Preguem confirmació
Lloc: L'Auditori de Cornellà
Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada