dimarts, 20 de gener del 2015

Convocatòria de premsa Baltasar Garzón

Convocatòria de premsa
 
L’advocat, Baltasar Garzón, inaugura la sisena edició del Cornellà Creació, acte presentat per la consultora empresarial, Isabel Aguilera
 
El jutge i advocat participarà en el dinar-conferència parlant de Jurisdicció Universal com a mecanisme de lluita contra la impunitat
 
 
Divendres, 23 de gener a les 13,30h. World Trade Center Almeda Park (edifici 7)
 
 
Estrenem any, inaugurem edició i bategem nou espai. I és que el sisè cicle del Cornellà Creació arriba innovant i apostant per noves fórmules. Baltasar Garzón és el primer convidat de 2015, advocat i director del despatx International Legal Organitzation for Cooperation and Developement (ILOCAD S.L.). President de la Fundació Internacional Baltasar Garzón, pro Drets Humans i Jurisdicció Universal, la seva trajectòria professional va destacar en la lluita contra la corrupció i el terrorisme i per la defensa dels drets humans. Serà presentat per la consultora i executiva de primer nivell Isabel Aguilera, qui ja va participar en la primera edició del nostre fòrum l’any 2010. Aquesta és altra de les novetats d’enguany, el fet de que cada acte estarà presentant per un altre il·lustre del món econòmic i social del nostre país.
 
I amb aquest primer acte també inaugurem nou espai per a les conferenciants ja que aquesta sisena edició combinarà l’habitual Auditori de Cornellà amb un nou escenari al complex World Trade Center Almeda Park, un dels centres neuràlgics i d’emplaçament de negocis més punters a Cornellà.
 
Aquesta és la primera trobada de les sis que contempla l’edició 2015, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.
 
L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.
 
 
Lloc:World Trade Center Almeda Park (edifici 7)
Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada