divendres, 21 de febrer del 2014

Cara a Cara: la consellera delegada de Womenalia i Manel Fuentes


logos

 
Convocatòria de premsa

Cara a Cara: la consellera delegada de Womenalia, María Gómez del Pozuelo i el periodista, Manel Fuentes

Divendres, 14 de març a les 9h. L’Auditori de Cornellà


“El poder femení a la xarxa” és el títol d’aquest primer face to face de la cinquena temporada del Cornellà Creació. Aquesta vegada convoquem un esmorzar - fòrum amb Maria Gómez del Pozuelo, referent internacional de dona emprenedora i consellera delegada de Womenalia, una combinació entre xarxa social i portal de continguts que s’està convertint en el major nexe d’unió de dones professionals amb presència a Espanya, EE.UU, Mèxic i Colòmbia. Compartirà escenari amb el periodista i empresari, Manel Fuentes, conductor mediàtic que ha portat a l’èxit diferents programes de ràdio i televisió a més d’escriure periòdicament en diferents capçaleres.

Ambdós reflexionaran sobre conceptes lligats al lideratge de la dona en el món empresarial i enfocaran el face to face tractant temes que realment siguin pràctics per al nostre fòrum com per exemple la recerca de finançament, com crear un negoci on line d’èxit o com posar en marxa un start-up en temps de crisi. Tot des del punt de vista de María Gómez, finalista en els Cartier Women’s Initiative Awards 2013 i amb la mirada, contraposada o punt de vista compartit, d’en Manel Fuentes.

Aquesta és la segona trobada de les sis que contempla l’edició 2014, punt de trobada del teixit empresarial i una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

L’acte s’iniciarà a les 9h, moment per compartir un esmorzar mentre escoltem als nostres convidats. Preguem confirmació.


Lloc:L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein núm. 51. Cornellà de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada