divendres, 4 de maig de 2012

Josep Piqué, proper convidat del Cornellà CreacióComunicat de premsa

Josep Piqué, acomiada la tercera edició del Cornellà Creació el proper 29 de juny

‘Entenent el marc global. Oportunitats i desafiaments’, títol de la ponència del president de Vueling i del Cercle d’Economia de Catalunya

29 de juny. Museu Agbar de les Aigües


Davant d’un fòrum amb més d’un centenar de representants de la petita i mitjana empresa, Josep Piqué ens parlarà del moment de crisi econòmica que estem vivint i que ens aboca a un canvi d’era. L’ex ministre d’Indústria, Afers Exteriors i Ciència i Tecnologia posarà fil a l’agulla en la seva intervenció advertint que s’han d’aprofitar les noves oportunitats que s’obren amb el canvi global. President de Vueling i del Cercle d’Economia, Josep Piqué tot just acaba de ser escollit per representar els interessos espanyols en el consell del consorci aeroespacial EADS. Polític, economista i empresari, va ser un dels homes cabdals en el govern liderat per José María Aznar. En 2007 dóna un important gir a la seva vida professional deixant de banda la política i el PPC per endinsar-se en l’àmbit estrictament empresarial. Avui dia també presideix el Cercle d’Economia de Catalunya i la seva veu és una de les més valorades.

Aquesta cita posarà el punt i final a la programació 2011-2012 del Cornellà Creació, que durant tres edicions s’ha convertit en espai de trobada del teixit empresarial i en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Més d’un miler de representants de la petita i mitjana empresa catalana han participat en els fòrums d’aquesta darrera temporada, afavorint l’amplitud de mires i obtenint una visió molt més oberta del món econòmic, empresarial i financer. Tot ha estat possible gràcies al patrocini una trentena d’empreses, entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

El dinar previ amb els empresaris s’iniciarà a les 13:30h i sobre les 15h compartirem un cafè durant la ponència. Preguem confirmació.


Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada