dimarts, 21 de maig del 2013

Antonio Garrigues Walker vs. Manuel Campo Vidal a l'auditori de Cornellà

logos

Antonio Garrigues Walker: “Aquesta crisi, com a
totes les crisis, serà superada per malament que
ho fem i Espanya s’incorporarà millor que molts
països a una nova època de creixement idesenvolupament”

Declaracions fetes en el face to face protagonitzat pel jurista i advocat
Antonio Garrigues i el periodista Manuel Campo Vidal davant d’un fòrum
amb més de cent cinquanta empresaris

La visita d’avui del jurista de reconegut prestigi internacional, Antonio Garrigues Walker i del periodista i sociòleg, Manuel Campo Vidal, ha suscitat molta expectació. Sota el títol “La sortida de la crisi: la segona transició?”, el cara a cara d’avui ha posat sobre la taula la visió dels nostres convidats donant els seus punts de vista sobre la situació actual i com veuen ells, el futur més immediat.

Per Antonio Garrigues, el nostre país superarà aquesta crisi i així ho ha reflectit en la seva intervenció. ...Com totes les crisis, serà superada per malament que ho fem i Espanya s’incorporarà millor que molts països a una nova època de creixement i desenvolupament..., afirma. Segons el nostre expert jurista, Espanya no és el pitjor país de la comunitat internacional. És un país que té problemes greus però molt similars als problemes de la resta de països desenvolupats, amb l’excepció de l’atur general i sobretot juvenil que s’hauran d’afrontar amb mesures més radicals.

Per Antonio Garrigues, tot és cíclic i després d’una època de creixement sempre s’ha patit una època de crisi i després de la recessió sempre torna a arribar una altra època de creixement. Tothom hauria de saber que Espanya no és el pitjor país, no tenim més problemes que la resta. La única diferència amb la resta de països és que a Espanya la bombolla immobiliària va ser més gran que a qualsevol altre indret, assegura Garrigues Walker.

En el transcurs de la seva interlocució, Garrigues emfatitza la capacitat admirable de l’Estat per sobreviure a transformacions sociològiques i culturals.
Aquí està la nostra força, sentencia.

Manifestacions intercalades per les intervencions de Manuel Campo Vidal que també expressa el seu parer sobre l’actual situació coincidint en moltes de les afirmacions fetes pel sr. Garrigues Walker, sempre des d’una visió positiva.
_______________________________________________________________

Propers actes del Cornellà Creació Fòrum
  • Ken Livingstone
7 de juny a les 9h al Museu Agbar de les Aigües
Al juny tindrem com a convidat la persona que va ostentar el càrrec d’alcalde de Londres entre 2000 – 2008 pel Partit Laboralista. Conegut com ‘Red Ken’ per representar a l’ala més esquerra, Livingstone es va guanyar la seva reputació i popularitat per fer tot allò que considerava correcte per a la ciutat. Durant el seu mandat es van introduir diverses mesures que va millorar les condicions de vida i la mobilitat a
Londres.




ken


  • Oliviero Toscani i Lluís Bassat
4 d’octubre a les 9h a L’Auditori de Cornellà
Després del parèntesi estiuenc, tornarem amb més novetats. El darrer face to face de la temporada serà entre el fotògraf Oliviero Toscani el publicista Lluís Bassat.
Toscani és l’autor de les campanyes publicitàries de la marca Benetton que van generar tanta controvèrsia en les dècades de 1980 i 1990. D’altra banda,
Bassat és el president honorífic de Bassat & Ogilvy i autor de campanyes que han propiciat que aquest publicista hagi fet història guardonat amb més de 400 premis.


toscani
bassat


  • Juan Pablo Cardenal i Heriberto Araújo
29 de novembre a les 13,30h a L’Auditori de Cornellà
Aquests dos periodistes especialitzats en el ressorgiment del gegant asiàtic posaran el punt i final a la temporada 2013. Autors de ‘La silenciosa conquista de China’, són els primers periodistes del món que han investigat sobre el terreny l’expansió internacional xinesa. Col·laboren per a importants capçaleres mediàtiques com Capital, El
Economista o el País.

cardenal i heriberto