divendres, 29 d’octubre del 2010

Joan Maria Nin inaugura la II Edició del CornellàCreació Fòrum


Joan M. Nin, Director General de La Caixa, ha inaugurat avui la II Edició del CornellàCreació Fòrum en el dinar-conferència d'avui a l'Auditori de Cornellà.

Amb l'assistència d'unes 250 persones de l'àmbit empresarial i econòmic i en una ponència amena, propera i clara ha destacat que l'esforç d'estalvi de les families ha permés elevar la taxa d'estalvi fins a nivells record a Europa. També ha constatat la baixada de l'atur a Espanya i que, ambdós, son símptomes d'un principi de recuperació que es paga amb la "penitència amable de consumir menys" i que amb la crisi i l'explosió de l'endeutament tots "ens hem tornat més raonables".
En Nin, ha remarcat que és imprescindible restablir la confiança per a que torni a fluir la financiació exterior i situar a Espanya en el lloc concret que mereix, no basat en opinions lleugeres, que perjudiquin aquesta confiança.

Una ponència molt interessant, que enllaça amb d'altres que es van fer dins del marc del CornellàCreació Fòrum, com la d'en Joseph Stiglitz, premi Nobel d'Economia 2001 o la d'en Michel Camdessus, ex Dirigent del FMI, totes elles de la I Edició.

Així el Fòrum, segueix amb el seu esperit de donar-nos eines que ens ajudin a clarificar la situació actual econòmica i a poder conèixer les opinions més relevants de les persones influients de la nostre societat.


dilluns, 25 d’octubre del 2010

Roda de Premsa - Presentació oficial Segona Edició CornellàCreació Fòrum


En l'incomparable marc del Museu de les Aigües, s'ha fet avui la Roda de Premsa on s'ha presentat oficialment la Segona Edició del CornellàCreació Fòrum. Ha iniciat la Roda de Premsa el Sr. Lluis Martínez Camps, Director del Gabinet de Presidència i Relacions Institucionals d'AGBAR que ha cedit la paraula al Sr. Lluis Bassat, publicista i un dels representats dels ponents de l'edició anterior.

En Lluis Bassat ha cedit la paraula a na Asha Miró, escriptora, en representació dels ponents de l'edició d'enguany i finalment ha parlat l'Alcalde, Antonio Balmon.

En breu, us comunicarem el contingut i els parlaments d'aquesta sessió.

Veure fotos


diumenge, 24 d’octubre del 2010

CornellàCreació Fòrum torna amb la seva Segona Edició

L'Alcalde de Cornellà, Antonio Balmon, presenta als mitjans de comunicació la segona edició de la plataforma de debat empresarial Cornellà-Creació Fòrum.
L'Ajuntament de Cornellà, a través de PRECSA la seva empresa municipal de Promoció Econòmica, promou un nou programa de conferiències i debats que donaran a conèixer vivències empresarials d'èxit per analitzar-les i i generar iniciatives que puguin ser tot un referent per el teixit empresarial de Cornellà i el seu entorn.
L'Alcalde, Antonio Balmon estarà acompanyat per en Ciril Rozman, AGBAR Country Manager Iberia principal patrocinador del CornellàCreació Fòrum. També intervindrà el publicista Lluis Bassat com a representant dels ponents que van intervenir en la Primera Edició que cedirà la paraula a Asha Miró, una de les ponents d'aquesta Segona Edició, coneguda per la seva vinculació en la promoció del Fòrum Universal de les Cultures i pel seu interés en l'àmbit de l'adopció internacional.

La primera edició, es va convertir en el punt de trobada de més de 1.200 participants procedents de l'àmbit empresarial. Aquesta bona resposta ha permés incrementar fins a una trentena el nombre d'empreses patrocinadores d'aquesta segona experiència. Aquestes xifres auguren bones perspectives per al nou programa CornellàCreació Fòrum en el que participaran destacades personalitats del món econòmic, social i científic convertint l'experiència en una plataforma de projecció exterior a través del debat.

Us seguirem informant i recordeu consultar la nova pàgina web www.cornellacreacio.cat